ZOE VINTERKAMPANJE

Renault ZOE 400 km
Eneste elbil med sikker hjemmelading inkludert!

Kampanjen varer til 28.02.2018

VINTERKAMPANJE

Nå får du kr 20.000,- i avslag på Renault ZOE! Hjemmelader/wallbox og montering er inkludert i prisen.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om prøvekjøring

Eller ring oss på 37 00 03 00

KAMPANJETILBUD!

Nå får du Renault ZOE fra kun

238 980,-

Renault ZOE 400 km er den eneste elbilen som kommer med
sikker hjemmelading inkludert i prisen!



OM LADING AV ELBIL:

Hjemmelading er praktisk og effektivt, men det er viktig å sørge for at det også blir trygt. Det betyr blant annet at du ikke bør lade gjennom vinduet fra en vanlig stikkontakt i huset, og at du også må unngå å bruke skjøteledninger og ujordede stikkontakter. Dette kan føre til varmgang og i verste fall branntilløp, sier seniorfagrådgiver i Norsk elbilforening, Erik Lorentzen.

MANGE LADER FEIL

Lorentzen forteller at mange av de spørsmålene foreningen får fra ferske elbileiere dreier seg om nettopp lading, og at det fortsatt er behov for å spre mer kunnskap på dette området. Det er nemlig svært mange som ikke har investert i hjemmeladestasjon, og som dermed lader sine biler i vanlige stikkontakter.
I vår siste spørreundersøkelse blant elbileiere oppgir 63 prosent av elbilistene at de lader på vanlig kontakt. Dersom du bruker en eksisterende, jordet stikkontakt til daglig lading av elbil er imidlertid dette ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) å regne som en bruksendring. Kursen må da oppgraderes med jordfeilbryter type B og den skal ha maks 10 A sikring, sier han.

GREIT FOR NØDLADING

Bakgrunnen for kravet er sikkerhetshensyn. En gammel stikkontakt som brukes fast til elbillading kan nemlig over tid bli slitt, og dette kan føre til varmgang. Både Norsk elbilforening og DSB anbefaler derfor elbileiere å investere i en hjemmeladestasjon, type 2. Dette gir enkel og sikker lading av din elbil, og det gir også mulighet for litt raskere lading, sier han.
Noen ganger kan det likevel være nødvendig å lade på steder der det ikke er installert hjemmeladestasjon, som for eksempel hvis du er på besøk eller reise. I slike tilfeller er det ikke noe problem å nødlade fra en jordet husholdningskontakt på husvegg eller i garasjen, men husk å først sjekke at kontakten er i god stand. Kontroller også kontakten for varmgang etter to timer med lading, sier han.
Dersom stikkontakten kjennes varm, trekker du ut støpselet og tar på stiftene. Hvis disse er så varme at du brenner fingrene, må ladingen avsluttes.

Bilde av Bjørn Åke Minde

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 90540986 eller send meg en e-post på Bjorn.minde@jmauto.no.

Bjørn Åke Minde
Salgssjef Renault

Åpningstider

Adresse og kart

J.M. Auto AS
Åsbieveien 58, 4848 ARENDAL

Om Oss

J.M AUTO AS ble etablert i slutten av august 1989. Vi har vært Volvo og Renault forhandler siden starten. Vi er 100% eid av Stoa Invest AS og bak dette selskapet er Mauritz Johnsen og Arne Midtstøl.

Sommeren 2014 flyttet vi inn i vårt nye bilanlegg her på Stoa ved den nye Brann- og Politi stasjonen. Et komplett bilanlegg på 4000 m2 med gjennomtenkt bilglede. Her er store flotte utstillings områder for våre varemerker Volvo og Renault. Vi har også plass til 50 brukte biler inne i 2. etasje, samt stort verksted, delelager og dekkhotell.

Fra 1. januar 2016 innførte vi konseptet med Personlig Servicetekniker. Det betyr at du som kunde på verkstedet får din egen personlige tekniker neste gang du kommer til oss. Det betyr direkte kontakt mellom deg og teknikeren som skal ta seg av bilen din fra du leverer den inn til du henter den.

VINTERKAMPANJE

Nå får du kr 20.000,- i avslag på Renault ZOE! Hjemmelader/wallbox og montering er inkludert i prisen.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om prøvekjøring

Eller ring oss på 37 00 03 00